Kecskeméti Városi Fúvószenekar - Farsangi koncert 2012 - Kecskeméti Városi Fúvószenekar

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kecskeméti Városi Fúvószenekar - Farsangi koncert 2012

A Kecskeméti Városi Fúvószenekar koncertjei

Farsangi koncert, 2012.02.26.

Koncert beszámoló a Kecskeméti Televízió oldalán:
http://kecskemetitv.hu/hun/s_!news/i__32/i__90712

Mikor: 2012. február 26. (vasárnap) 15.00-tól
Hol: Piarista Gimnázium, Kecskemét (Piaristák tere 5.)
A koncertre a belépés ingyenes!

Kedves Zenekedvelő Barátaink!

Tisztelettel meghívunk Mindenkit a Kecskeméti Ifjúsági Fúvószenekar Farsangi Koncertjére. Színes világban élünk, a repertoárunk is színes.

A mai koncertünkre ellátogat a világszerte híres Rózsaszín Párduc, aki a 007 ügynöknek, James Bondnak segít megkeresni József színes szélesvásznú álomkabátját.

A zenés délutánon felidézzük Jenny és Oliver Barrett szívszorító történetét is (Love Story).

Volt egy híres együttes, akik az 1974-ben váltak világszerte ismerté, amikor az Eurovíziós Dalfesztiválon elénekelték a Waterloo c. dalukat - ezzel meg is nyerték a Dalfesztivált. Az együttes neve a tagok neveinek kezdőbetűiből összerakott mozaikszó (Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad) - ez egy kis segítség, de gondolom mindenki tudja már, hogy ez az együttes az ABBA. Az Ő számaikból is összeállítottunk egy csokrot.

1944. december 15-én elhunyt Amerika egyik legnépszerűbb zenésze, Glenn Miller. A "String of Pearls", "In the Mood" és a "Moonlight Serenade" című számai a legkedveltebb slágerek közé tartoztak, melyeket most a KIF "tolmácsolásában" hallgathatnak meg koncerten részvevők.

Műsorunkból nem maradhatnak ki a Pálcika emberkék sem (Stick figures), akik alig várják, hogy a közönséget megtapsoltassák!

1991. novemberében elvesztettük Freddie Mercury-t (született: Farrokh Bulsara) zenészt, énekest és dalszerzőt. Rá emlékezünk a Bohemian Rhapsody c. művével.

Az este folyamán hallható lesz még az Ördöglovas - Palotás Kálmán Imrétől, a Perzsa induló, a Kis magyar rapszódia, valamint az Einzugsmarsch induló.

Az élet édes, de mi most egy kicsit "megsózzuk" a Showtime parade című zeneművel, illetve Eric Cook Bolivar című művével.

Üdvözlettel,
A zenészek

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz